Kantoor huren in Lelystad

Wij hebben ruimtes voor ieder type ondernemer en bedrijf. Het maakt niet uit in welke fase jouw bedrijf zich bevindt, voor zowel zzp’ers als grote teams bieden wij de juiste ruimtes die met je mee kunnen groeien. Wij bieden ruimtes aan in verschillende groottes, afhankelijk van jouw wensen. Al onze kantoren zijn voorzien van de juiste gemakken om een ideale werkplek te creëren.

Voldoende licht

We hebben voldoende licht nodig om goed aan de slag te kunnen, zowel kunstmatig als daglicht. Al onze kantoren zijn voorzien van grote ramen waardoor je altijd voldoende licht hebt.

Genoeg frisse lucht

Ook de temperatuur en genoeg frisse lucht is belangrijk voor een goede werkflow. Bij ANVY Business Center zijn sommige kantoren zelfs uitgerust met openslaande deuren naar een balkon. De andere kantoren hebben genoeg ramen die open kunnen, zodat je altijd genoeg frisse lucht in het kantoor hebt.

Ergonomische bureaus

Ieder kantoor is uitgerust met ergonomische bureaus, waardoor je zowel zittend als staand kunt werken. Het is inmiddels al bekend dat je regelmatig van je werkplek op moet staan. Deze bureaus maken dat erg gemakkelijk, zonder af te doen aan je werkzaamheden.

Netwerken

Een groot voordeel van een business center zoals bij ANVY is het contact met andere ondernemers. Ook al zit je alleen op kantoor, contacten zijn snel gemaakt in onze gerenoveerde kantines. Netwerken was nog nooit zo gemakkelijk.

Neem contact op

Klaar om je nieuwe kantoor te huren? Vul het formulier hieronder in om binnenkort de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een kop koffie.

X