Werkplek huren in Lelystad

Ben je op zoek naar een werkplek voor kortere periode of om je gasten te ontvangen? Met uitstraling, faciliteiten en een goede sfeer? Bij ANVY Business Center is het mogelijk om werkplekken voor korte periodes te huren.

Een gedeeld kantoor of een ruimte helemaal voor jezelf, wij bieden alle mogelijkheden op onze toplocatie in Lelystad. ANVY Business Center biedt professionele werkplekken met alle faciliteiten die jij nodig hebt.

VOLDOENDE LICHT

We hebben voldoende licht nodig om goed aan de slag te kunnen, zowel kunstmatig als daglicht. Al onze kantoren zijn voorzien van grote ramen waardoor je altijd voldoende licht hebt.

GENOEG FRISSE LUCHT

Ook de temperatuur en genoeg frisse lucht is belangrijk voor een goede werkflow. Bij ANVY Business Center zijn sommige kantoren uitgerust met openslaande deuren naar een balkon. De andere kantoren hebben genoeg ramen die open kunnen, zodat je altijd genoeg frisse lucht in het kantoor hebt.

NETWERKEN

Een groot voordeel van een business center zoals bij ANVY is het contact met andere ondernemers. Ook al zit je alleen te werken, contacten zijn snel gemaakt in onze gerenoveerde kantines. Netwerken was nog nooit zo gemakkelijk.

‚Äč

X